Environmental Void Fill and Cushion Packaging

Välkommen till Green Light Packaging Ltd - International

Historia

Sedan 1994 har Green Light Packaging varit marknadsledande inom området för billig, högkvalitativ och miljövänlig packning. Från 2008 har teamet engagerat sig i att utveckla vår internationella marknad genom att arbeta med utländska partners och på så sätt öka marknadsandelarna för Opus Air Biodegradable Air Cushion System. Vårt innovativa tillvägagångssätt för att maximera avkastningen för våra partners har inneburit en snabb tillväxt inom denna sektor. För närvarande arbetar vi med över 30 distributörer på alla kontinenter med hundratals lyckliga kunder över hela världen.

         

Green Light's Arbetsmetod gentemot distributörer

Kompanjonskap för oss betyder att vi tillsammans delar på ansvaret att uppnå våra gemensamma mål. Samtidigt som vi är experter på produktsidan har vi insett att varje marknad är unik och att varje marknad troligtvis kräver sin egen strategi för att uppnå maximal avkastning. Vårt jobb är att arbeta med er och att hjälpa er för att uppnå det bästa resultatet för era kunder. För att kunna göra detta förstår vi att vi måste tillhandahålla:

A. en mycket konkurrenskraftig prissättning.

B. kvalitetsprodukter med unika egenskaper och fördelar.

C. en flexibel väg till den aktuella marknaden.

D. en fantastisk eftermarknadssupport.

E. fortlöpande träning, sälj-och marknadssupport.

F. en distributionsmodell som sätter kunden och distributörens intressen i centrum och inte bara tillverkarens.

Opus Air cushion system

Distributörsnätverk

Våra samarbetspartners är hängivna förpackningsexperter inom sitt landområde. Tvärt emot våra konkurrenter arbetar vi bara med et begränsat antal mycket kompetenta distributörer i varje region. Det i sin tur innebär att våra distributörer har en gedigen utbildning och mycket god produktkännedom som i slutänden innebär bättre service till våra kunder.

Om du vill ha mer information om hur du blir en Green Light distributör eller om du vill ha mer information om våra produkter vill vi inget hellre än att höra från dig. Kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

Alternativt kan du klicka på länken nedan för att ladda hem vår befintliga produktinformation.

Produktblad

 

Internationell kontaktinformation

Telefon: +44 (0) 2920 790880

E-post: sales@greenlightpackaging.com

commaEco Flo integrates well with our minimal environmental impact policy, and is a renewable resource whose production requires little energy. It does its job superbly well, with no pack migration, and our customers love it as it composts or can be dissolved in water, unlike polystyrene.comma below

Olives et al